diumenge, 30 d’abril de 2017

Modernitzem un moble cantoner laminat

Aquest mes partim d’un moblet cantoner laminat. Un dels meus dos néts, el que és  adolescent, em va demanar si podia reconvertir un moble,  que feia alguns anys que tenia a la seva habitació i del que ell ja estava una mica cansat. Volia quelcom més modern i adequat a la seva edat. El repte em va semblar interessant i em vaig posar a treballar de seguida.

Vaig començar, com sempre,  donant una capa de preparació blanca tipus cel·lulòsic que serveix per endurir i permet alhora poder pintar tot seguit a sobre, cosa que vaig fer amb color blau. A les parts cantoneres vaig fer-hi un petit ratllat, com envellit o gastat.Després vaig buscar dos papers diferents amb motius diversos, pilotes, gorres, patinets en un paper i cors, calaveres, expressions vinculades a estimar a la pau, etc. en l’altre. A les bases hi vaig encolar el primer paper i a les parets interiors el segon. 

El paper el vaig encolar posant una capa fina de cola primer al paper i després el moble, és un procés delicat.

La part exterior la vaig pintar tota ella i hi vaig clavar alguns elements retallats com ulls, llavis, cabells. I la marca de la meva pròpia mà en diversos llocs en blanc que després vaig retocar amb varis colors.

Vaig acabar fent uns esquitxos de color arreu amb vermell, blanc i ocre. Al final dues capes de vernís acrílic setinat han permès que el moblet quedi dur i a prova de ratllades... 

Feina feta i el moble ha retornat transformat a l’habitació del meu nét.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada