diumenge, 24 de febrer del 2019

Modernitzem una antiga habitació dels anys 60


Després de cert temps avui us proposo un canvi d’estil d’una habitació. El meu net –instal·lat a Barcelona des de fa uns mesos- comparteix pis amb dos companys més. Barcelona és una ciutat magnífica, però amb l’inconvenient de preus alts de lloguer en depèn de quines zones.

Veure per primera vegada la seva habitació va ser com fer un salt als anys seixanta, per l’estil del mobiliari, làmpada, color de les parets...  Ens vam proposar, només amb un cap de setmana, renovar-la i actualitzar-la.




Hem començat per buidar l’habitació i tapar bé el terra, hem massillat petites imperfeccions de la paret i aplicat d’entrada dues capes de pintura amb un color que podríem definir de blanc trencat, tirant a beix, molt finet. El fons de color blau cel en algun punt s’ha hagut de reforçar amb una tercera capa, per això ha estat tan important comptar amb dos dies.



Per altra part dos grans palets vells, extrets d’una fàbrica del radi de la ciutat, han servit com a nou capçal del meu llit. Prèviament els he afinat i envernissat amb un vernís a l’aigua, després els he subjectat a la paret.





Com podeu veure a les fotos la fusta i el cordill han tingut el seu protagonisme en la resta d’elements decoratius de l’habitació.  Amb cordill hem subjectat del sostre un tronc de pi, estret i allargat, que vaig anar a buscar a bosc, i que s’ha convertit en un penjador de roba, molt pràctic. En el capçal del llit, amb corda, he penjat una fina base de tronc, a mode de  tauleta, on jo poder deixar petits elements.

Hem canviat l’antiga làmpada dels anys 60 del sostre per una de molt senzilla, de forma piramidal amb una bombeta molt gran que li dona el seu encant particular. També hem renovat les cortines i hem posat un mirall.

 








Ja ho veieu... dos dies de feina i un canvi radical d’estil de l’habitació que el meu net ha ben agraït. Si és que els avis som molt eixerits!.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada